Nytänkande fastighetsutvecklare

Vindshem är en ung och nytänkande fastighetsutvecklare från Göteborg. Drivkraften var vid start att skapa unika boenden med en stark förankring i dagens trender för en medveten storstadsbo. Att bygga bostäder med en tilltalande design och samtidigt bidra till en förtätad stadsbild. Vi köper outnyttjade ytor av bostadsrättsföreningar så som källarutrymmen, vakanta butiks-/kontorslokaler, garage och torkvindar för att sedan utveckla dessa till helt nya bostäder. Alla bostäder blir unika och utvecklas utifrån de förutsättningar som finns. Vår sinnesbild är att alltid bygga bostäder vi själva skulle vilja bo i.

Från outnyttjade ytor till nya bostäder

Eftersom vi vill vara en bostadsrättsförenings självklara partner så går det i samband med projekteringen av nya bostäder att anlita oss som totalentreprenör för större renoveringar föreningen behöver genomföra. På så vis få en trygg helhetspartner genom hela byggprocessen. Vi som arbetar på Vindshem brinner för fastigheter och besitter kunskap att kunna driva ett helt projekt från A till Ö.

Vårt geografiska fokus är Göteborg & Stockholm med omnejd där vi köper ytor eller i samarbete med bostadsrättsföreningar genomför projekt med vinstdelning.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi undersöker era möjligheter att förädla er bostadsrättsförenings fastighet.

Affärsidé

Vår affärsidé är att konvertera råytor, kontors-/butikslokaler, torkvind och råvind till nya unika boenden med kostnadseffektiva metoder. Med hjälp av insikter i dagens trender, modern design & höga krav på nytänkande skapas unika bostäder för den medvetne stadsbon. Oavsett läge ska bostaden tilltala en framtida köpare med hög finish på slutprodukten, innovativa detaljer och tilltalande materialval.

Vision

Vår vision är att skapa Göteborg & Stockholms mest attraktiva & unika bostäder. Vindshem ska bli den mest självklara partnern att kontakta för en bostadsrättsförening när de ska förädla föreningens fastighet.

Hållbarhet

Vi vill att våra bostäder vi bygger ska finnas kvar i många, många år framöver. För att bostäderna ska kunna åldras vackert så satsar vi på högkvalitativa material som till exempel rejäla golv som tål att slipas, stenskivor i kök som ger härlig patina och byggmaterial från erkända tillverkare. De kök och badrum vi sätter in i bostäderna är vi övertygade om att människor kommer att uppskatta över tid.  

Detta är hållbarhet för oss och ansvarsfull fastighetsutveckling istället för att alltid ta det billigaste materialvalet och inte ta ansvar efter byggnationen.

Samarbetspartners

För att Vindshem ska kunna leverera boenden i absolut högsta klass är det viktigt att ha samarbetspartners som bidrar med lika höga kvalitet. Vi gillar att arbeta långsiktigt och nära i våra relationer med våra samarbetspartners.

Kontakta oss

Sitter du i en styrelse eller är boende i en bostadsrättsförening och undrar vad ni kan göra i er förening? Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte! 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.