Fastighetsutveckling

Fastighetsutveckling för oss innebär att vi själva ansvarar för hela processen. Allt från förvärv av mark, tillståndsprocessen och ända fram till att en färdig byggnad står där. Vår ambition är att alltid skapa den bästa produkten för läget och genomföra ett projekt alla kan vara stolta över för många år framåt.

Vindshem driver tillsammans med Office of Possibilities ett utvecklingsbolag där alla våra fastighetsprojekt genomförs i. Bolaget heter Arkipelad som är en ordlek med orden arkitektur, arkipelag och entreprenad. Ord som alla ligger nära till hands för oss som arbetar i bolaget. Under vårt tak har vi samlat all kompetens för att skapa ett unikt projekt A till Ö med ingenjörer, arkitekter och kreativa projektledare.

Arkipelad letar främst efter mark som är lämplig för nyproduktion av bostäder inom en radie av 2 timmars resväg från Göteborg. Givetvis är det också intressant med fastigheter med redan befintliga hus som har utvecklingspotential eller andra spännande projekt. Projekt kan antingen förvärvas i sin helhet alternativt genomföras som ett samverkansprojekt ihop med annan partner eller fastighetsägare. Hör av dig till oss för ett förutsättningslöst möte!

Ett samarbete tillsammans med:

Kontakta oss

Äger du en fastighet och vill sälja eller letar efter en samarbetspartner, hör av dig till Daniel.

Daniel Fröberg
daniel@vindshem.se
0735-00 03 82

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.