Vindshem bygger vidare på Björcksgatan!

2021-11-11
Vindshem väljs som partner till BRF Björcksgatan 43 och bygger vidare bland landshövdingehusen i Kålltorp.

I en grannförening till ett nyligen färdigbyggt projekt så har projekteringen påbörjats för att bygga två härliga vindslägenheter. Vinden har i samband med föreningens bildande planerats att avyttras och därför är redan förråd nedflyttade till källaren. Föreningen ville ha en erfaren samarbetspartner därför föll valet på Vindshem. Vindshem har byggt flertalet vindar i närområdet bland de karaktäristiska landshövdingehusen. I projektet finns också två lokaler som ska konverteras till trevlig bostadsyta med tillhörande uteplats.

Daniel Fröberg
2021-11-11

Relaterade artiklar

2022-08-21

Paradvåning på bästa adress!

Efter månader av gedigen urvalsprocess valde föreningen på Hedåsgatan 14 Vindshem som exploatör. Föreningens fastighet ligger på en parallellgata till Kungsportsavenyn i ett verkligen centralt läge.
Läs mer
2022-06-07

Nya vindslägenheter i Vasastan!

I ett skönt rosa hus mitt i Vasastan ska Vindshem genomföra ett projekt tillsammans med en av de mer välskötta föreningarna i området.
Läs mer
2022-05-31

Nytt projekt i nytt område för Vindshem!

Igår närvarade Vindshem på bostadsrättsföreningen Brunnbäcken II årsstämma och presenterade det kommande vindsprojektet för medlemmarna.
Läs mer