De:lop Fastighetsförädling blir Vindshem

2021-05-03
För att förtydliga vår expertis på just vindskonverteringar har vi bytt namn till Vindshem. Ett omfattande arbete kring att vidareutveckla vårt varumärke har gjorts i samband med detta.

Med det nya namnet har vi valt att göra ett helt omtag på varumärket med ny hemsida, ny logga och ny grafisk profil. I vårt material går en rödtråd att vi ska bygga bostäder som håller över lång tid även efter vi har lämnat. Vi vill återskapa den gamla byggmästarens stolthet för det som byggs och att det ska göras med kvalitet. En bostad signerad VIndshem ska vara något extra. Detta arbete har gjorts tillsammans med Office Of Possibilities. En lokal byrå som förutom oss har andra svenska storbolag som kunder så som HM, IKEA etc. Framöver kommer vi lansera ytterligare nyheter i vårt varumärkesbyggande.

https://www.officeofpossibilities.se

DF
2021-05-03

Relaterade artiklar

2023-01-31

Projektet Johannevy överlämnat till en glad köpare!

Vindshem startar året genom att lämna över en fantastisk lägenhet till en nöjd köpare.
Läs mer
2022-08-21

Paradvåning på bästa adress!

Efter månader av gedigen urvalsprocess valde föreningen på Hedåsgatan 14 Vindshem som exploatör. Föreningens fastighet ligger på en parallellgata till Kungsportsavenyn i ett verkligen centralt läge.
Läs mer
2022-06-07

Nya vindslägenheter i Vasastan!

I ett skönt rosa hus mitt i Vasastan ska Vindshem genomföra ett projekt tillsammans med en av de mer välskötta föreningarna i området.
Läs mer