De:lop Fastighetsförädling blir Vindshem

2021-05-03
För att förtydliga vår expertis på just vindskonverteringar har vi bytt namn till Vindshem. Ett omfattande arbete kring att vidareutveckla vårt varumärke har gjorts i samband med detta.

Med det nya namnet har vi valt att göra ett helt omtag på varumärket med ny hemsida, ny logga och ny grafisk profil. I vårt material går en rödtråd att vi ska bygga bostäder som håller över lång tid även efter vi har lämnat. Vi vill återskapa den gamla byggmästarens stolthet för det som byggs och att det ska göras med kvalitet. En bostad signerad VIndshem ska vara något extra. Detta arbete har gjorts tillsammans med Office Of Possibilities. En lokal byrå som förutom oss har andra svenska storbolag som kunder så som HM, IKEA etc. Framöver kommer vi lansera ytterligare nyheter i vårt varumärkesbyggande.

https://www.officeofpossibilities.se

DF
2021-05-03

Relaterade artiklar

2023-09-26

Projekt i Örgryte för Vindshem!

Bostadsrättsföreningen Kvarngärdesgatan 3 har valt Vindshem som exploatör för att bygga nya vindslägenheter och hjälpa medlemmar att bygga etage.
Läs mer
2023-05-09

Majorna får tillskott av vindslägenheter

En bostadsrättförening har efter flera års arbete landat i att Vindshem är bästa samarbetspartnern för föreningen.
Läs mer
2023-03-29

Konvertera mera!

I branschtidningen "Fastighetstidningen", skriver Mattias Boström i artikelserien "Bostadspusslet" om en av Vindshem konverteringar där vår köpare Hanna bor. Kul att vår nischade del av bostadsutveckling lyfts fram.
Läs mer